Livstegn fra en nyfødt

IMG_2146Livstegn? Tegn på liv?

Ja, foreløbig er vi lige ‘født’ – i blogform – her lidt syd for Århus kl 04.35 en skøn forårs- (man kan næsten sige sommer?)morgen,  akkompagneret af fuglesang og milde dufte båret ind fra den let åbne havedør.

Det må da være et godt sted at begynde…   😉

Reklamer

Om hanne

Mixed media artist working with collage, art-money, artists´ books, ceramics and communication
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 svar til Livstegn fra en nyfødt

 1. Gitte J. siger:

  Velkommen til verden 🙂

 2. hanne siger:

  Takker! Nu bliver det interesant at se hvordan projektet udvikler sig. Der er i al fald godt med planeter (energi) i ‘barnets’ 1. hus – så noget vil der helt sikkert ske!

 3. svanholm siger:

  Tegneliv

  Ordkløveri kan være svært at retfærdiggøre; men hvis man alternativt sammensætter det kløvede ord, går det måske alligevel?

  På den måde bliver ”livstegn” til ”tegneliv” – og personligt finder jeg emnet stærkt relevant, da jeg faktisk har tegnet, siden jeg var i stand til at holde på en blyant.

  Alt dette ligger naturligvis tilbage ved et tidspunkt, hvor jeg ikke var i stand til at fastholde nogen som helst erindring – eller for den sags skyld var ude af stand til at italesætte mine aktiviteter. Det er noget, der er blevet mig fortalt – og med en vis fare for at viderebringe historiske kendsgerninger ud fra sekundære vidnesbyrd, vælger jeg ikke desto mindre at tro på det beskrevne.

  Med andre ord: Jeg har tegnet hele mit liv – og da elementer som rockmusik, kvinder, alkohol, fodboldkampe og litteratur begyndte at gøre sig gældende i mit liv, fortsatte jeg med at tegne – og ofte med afsæt i et eller flere af de nævnte emner.

  Senere udgjorde tegneriet et oplagt afsæt for en stadig omsiggribende kunstnerisk praksis. De tusindvis af streger fandt deres naturlige leje i forhold til skitser og udgangspunkter for et utal af grafiske arbejder.

  Lars Svanholm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s